Global E+Photonics Solutions  

 
produkter
  fiber Komponenter
  Space Sensing
  Fleksibel F-P Filter
 
 

  Velkommen til Haphit Ltd

 
Haphit Ltd er et raskt voksende privat aksjeselskap, spesialiserer seg på innovativ design, høy kvalitet og høyt volum produksjon og globalt markedsføring på fiberoptikk og fotonikk relaterte produkter i anvendelsen av fiber optisk kommunikasjon, laser-teknologi, telekom, instrument, medisinsk sensing og militær industri, etc., for å gi høy kvalitet og høy pålitelighet produkter og kundeorienterte løsninger.

Med rimelige produksjonsanlegg og innovativ ledende teknologi, er Haphit Ltd sikte på å tilby et komplett spekter av fiber optikk og fotonikk produkter til globale kunder. Spesielt vi tilby Polarisering Opprettholde (PM) Fiber komponenter produkter, høy optisk Strøm fiber komponenter produkter og Puls optisk styrke fiber komponenter og også mange kundens orienterte produkter og løsninger for å møte deres spesielle behov og støtte dem til å være i toppen av bransjen.

Fiber Optikk og fotonikk produkter fra Haphit Ltd, E-handel business-stil, Mass lavpris produkter og nyskapende løsninger, er det som vil gjøre Haphit Ltd for å lykkes med våre kunder.

 

    © Copyright 2020 Haphit Ltd All rights reserved